Drinken

Cocktails enzo

Bij Dertien is Suze de cocktailexpert.

Zij kan dus het beste vertellen hoe wij daarover denken.

Om in het internationale karakter te blijven, lichten we dit in het Engels toe

 

Suze

“We drink water because we have to. We drink cocktails because they are the most amusing drinks to drink.

Lees hier verder

Bier

We love Craft Beer!

Een restaurant dat speels en kundig met bier om gaat, dat valt bij liefhebbers en brouwers wel een beetje op. Vanaf het begin hebben we veel contact met lokale brouwers. Dit is inspirerend en uitdagend en leidt met grote regelmaat tot mooie samenwerkingen.

Onze bierkaart wisselt met grote regelmaat, vooral wat op één van de 4 taps zit is elke keer weer een bier waar we op dat moment enthousiast over zijn.

Lees hier verder

Sterk spul

Sterk spul, bij Dertien zijn we er gek op

Voor onze cocktails , maar ook puur of met ijs. Ook hiervoor geldt: we willen producten die met liefde voor het vak zijn gemaakt. Duur mag, maar betalen voor een merknaam doen we niet. Vraag aan de bar om advies. Zeker onze collectie whisky mag er zijn, we verrassen je graag!

Lees hier verder

Koffie/Thee

Bij veel restaurants wordt het er snel doorgejast, bij Dertien vinden we koffie juist de perfecte afsluiting die tijd verdient.

“Nederland is een echt koffieland: we drinken gemiddeld zo’n vier koppen koffie per dag. Thuis, onderweg, na het eten en vooruit, ook nog eentje tussendoor. Overal kan je wel een ‘bakkie’ halen, maar als je écht goede koffie wilt, moet je zoeken.

Lees hier verder