Events

Brouwers Diner 3de editie

Dinsdag 29 augustus, 2017

We Love Beer! (maar dat wist je natuurlijk al)

En om onze liefde voor het gerstenat te betuigen gaan we op dinsdag 29 augustus voor de 3de keer samen met Kaapse brouwers een fantastisch diner organiseren. Deze keer hebben we Hedonis Brouwerij uit Gent uitgenodigd om aan te sluiten.

Lees hier verder

Kralingse Bos Diner

Vrijdag 15 september, 2017

Een unieke culinaire ervaring op één van de mooiste plekken van Rotterdam.

In het Kralingse Bos koken 20 van Rotterdams’ bekendste chefs op 15 en 16 september 2017 een vijf-gangen-benefietdiner. En Dertien is ook van de partij!

Lees hier verder

Eerdere events in dertien

Grüner Veltliner diner ism Imperial Wijnkoperij

23-05-2017

Een heel diner als ode aan deze mooie druif; de Grüner Veltliner en we doen dit samen met de vrouw die ervoor gezorgt heeft dat deze wijnen in heel Nederland op de kaart staan: Regina Meij van Imperial Wijnkoperij.

Dertien kookt een heel diner rondom de wijnen van Regina en zij vertelt zelf het verhaal bij de door haar gekozen wijnen.

Lees hier verder

Jazz Sunday Lunch met Stefan Lievestro ism restaurant Lux

12-03-2017

A sunday Jazz Lunch in Roffa!

Niemand minder dan Stefan Lievestro, Hollands beste bassist en Rotterdammer neemt zijn vrienden mee om te spelen op deze zondagmiddag.

Dertien gaat samen met Milan Gataric, groot jazz liefhebber en eigenaar van restaurant Lux, de brunch verzorgen.

So cool tunes and hot food, sounds like a perfect Sunday afternoon!

Lees hier verder

De Zeeuwse Invasie

21-02-2017

De Zeeuwen komen!!

En wel twee heel bijzondere DP Arkenbout en Wouter Kik van de Vierbannen komen voor één avond naar Rotterdam om te koken en de teams van Tosca en Dertien staan met open armen om ze te ontvangen!

Lees hier verder

Food Movie @ Dertien / Kids edition

01-02-2017

Wij willen ook een film showen tijdens het IFFR!

Dus dan maar ook meteen de leukste eetfilm aller tijden: Ratatouille

Kids neem je ouders mee naar deze woensdag matinee en we gaan er een fantastische midag van maken!

Lees hier verder

Brouwer’s Diner / 2de editie

11-10-2016

Dertien en Kaapse Brouwers Bierdiner met Laugar Brewery-

Na het feest begin dit jaar hebben we samen met Kaapse Brouwers besloten om dit nog veel vaker te doen. Deze keer met de spraakmakende brouwerij Laugar uit Baskenland. Meer info volgt!

Lees hier verder

ROZENTUINDINER

16-09-2016

Achttien van Rotterdams bekendste chefs slaan de handen ineen voor het grootste fusiondiner van de stad. Tijdens food- en cultuurfestival RotterdamseKost koken zij op vrijdag 16 en zaterdag 17 september in koppels een vijfgangendiner in de Rozentuin. En de opbrengst gaat volledig naar Stichting DaDa. Initiatiefnemers zijn Marco Somers (De Harmonie) en Chung (Restaurant Chung).

Lees hier verder

Friendly Fire BBQ @ Biergarten

04-09-2016

Friendly Fire – Culinary BBQ

Friendly Fire is een fijne nazomer-BBQ om de vakantie mee af te sluiten. Deze zondagmiddag proef je de BBQ en/of steetfood gerechten van een select aantal chefs uit Rotterdams cullinaire top.

Lees hier verder

Nacht van de Fooi borrel

28-05-2016

Steun een goed doel en get a drink!

Gin en Tonic Borrel voor Nacht van de FooiWe doen al jaren mee aan de Nacht van de Fooi. Deze keer organiseren we weer samen met onze makker Moritz van Wijnhandel Peeters een hele bijzondere Gin en Tonic Borrel.

Aanstaande zaterdag van 23:00 tot 00:00 uur gaan alle opbrengsten van deze bijzondere borrel gaan naar de goede doelen van de Nacht van de Fooi.

Lees hier verder