Hedonis-Ambachtsbier-Bierparadijs-1-560x207 - Brouwers Diner 3de editie

Brouwers Diner 3de editie

We Love Beer! (maar dat wist je natuurlijk al)

En om onze liefde voor het gerstenat te betuigen gaan we op dinsdag 29 augustus voor de 3de keer samen met Kaapse brouwers een fantastisch diner organiseren. Deze keer hebben we Hedonis Brouwerij uit Gent uitgenodigd om aan te sluiten.

Waar wij de laatste jaren blij van worden is dat bieren steeds beter gastronomisch inzetbaar zijn, oftewel dat bieren steeds beter combineren met eten. Dit komt door een snel groeiende community van brouwers die nieuwe stijlen brouwen of oude stijlen in een nieuw daglicht zetten.

Bij Dertien hebben we vanaf het begin een kaart met orginele bieren die stuk voor stuk mooi samen gaan met eten en zijn we altijd op zoek naar brouwers die dit snappen.

Het bier van Hedonis kwam Pepijn tegen in Gent en was meteen verkocht. Al snel was er contact om de bieren van Hedonis naar Dertien te krijgen en wij waren de eerste die hun bieren op fles en fust schenken in NL. Ook Tsjomme van Kaapse Brouwers was enthousiast en het plan om de 3de editie van het Brouwers diner samen met Hedonis te doen was snel gesmeed. Inmiddels hebben de brouwers van Kaapse en Hedonis speciaal voor het diner samen een bier gebrouwd. Dit serveren wij naast een mooie collectie van bieren van beide brouwers en natuurlijk heel veel lekkers om te eten.

Over 7 weken komt dat allemaal samen met vele gerechten, mooie, unieke bieren en volop tekst en uitleg van de chefs en de brouwers.

Waar? Dertien

Wanneer? Dinsdag 29/8 om 7 uur

Wat kost het? 60 euro voor een avond gevuld met bier, eten en heel veel lol!

Reserveren? Dat kan via info@dertienrotterdam.nl

Datum:
Dinsdag 29 augustus, 2017
Tijd:
19:00
Kosten:
60
Reserveren:
info@dertienrotterdam.nl
Naar alle Events