www_newyearjpg_ru-467 - Bubbels – het Oudjaarsavond diner ism Wijnhandel Peeters

Bubbels – het Oudjaarsavond diner ism Wijnhandel Peeters

We’re going out with a bang!

2018 wordt afgesloten met een sprankelend diner met de mooiste mousserende wijnen die onze huisvriend Moritz van Wijnhandel Peeters maar kan vinden.

De monnik Dom Perignon had het bij het goede eind toen hij in de 17de eeuw de Methode Champenoise bedacht. En vele eeuwen hierna proeven we nog steeds de sterren in deze magnifieke wijnen.  Maar Champagne en haar neven en nichten worden vooral gezien als aperitief en daar gaan we op oudejaarsavond verandering in brengen. Dertien kookt een volledig diner en Moritz zoekt daarbij de wijnen van aperitief tot dessert. Wij gaan laten zien dat Methode Champenoise niet alleen een majesteuze maar zeker ook een gastronomische drank is.

Op maandagavond 31/12 gaan we een uitgebreid diner verzorgen die helemaal in het teken staat van de mousserende wijnen. Moritz begeleidt jullie op deze reis met al zijn kennis en vanaf het aperitief tot aan de koffie zal je genieten van de wijn spijs combinaties.

  • Het diner is 75 euro inclusief alles.
  • We beginnen om 17:30 uur met het aperitief.
  • We eindigen rond 21:00 uur , zodat je nog op tijd bent voor jouw oud en nieuw feestje.
  • Voorafgaande aan het diner komt er een bestellijst van geselecteerde Champagnes van Wijnhandel Peeters, die je gekoeld mee kan nemen vanaf het diner voor de plop om 12 uur!
  • Reserveren kan via een mail aan info@dertienrotterdam.nl

We zien je heel graag bij dit unieke diner!

Je kan hier je tickets kopen voor dit event

Datum:
Maandag 31 december, 2018
Tijd:
17:30 uur
Kosten:
75 euro pp
Reserveren:
https://wijnhandel-peeters.com/assortiment-webwinkel/proeverij-tickets/oudejaarsavond-diner-restaurant-dertien-wijnhandel-peeters/
Naar alle Events