Nacht van de Fooi Borrel Dertien - Nacht van de Fooi borrel

Nacht van de Fooi borrel

Gin en Tonic Borrel voor Nacht van de Fooi
We doen al jaren mee aan de Nacht van de Fooi. Deze keer organiseren we weer samen met onze makker Moritz van Wijnhandel Peeters een hele bijzondere Gin en Tonic Borrel.

Aanstaande zaterdag van 23:00 tot 00:00 uur gaan alle opbrengsten van deze bijzondere borrel gaan naar de goede doelen van de Nacht van de Fooi.

Wat is Nacht van de Fooi?

De stichting Nacht van de Fooi is een studenteninitiatief dat erop gericht is om een brug te slaan tussen het uitgaande publiek in Nederland en kleinschalige duurzame projecten in ontwikkelingslanden. Ongeveer 100 studenten zetten zich belangeloos in om deze dag en nacht tot een groots succes te maken. De studenten vragen horecabedrijven om hun fooi te doneren aan de Nacht van de Fooi. De projecten worden uit vele aanvragen gekozen door de stichting Nacht van de Fooi in samenwerking met Impulsis. Het opgehaalde bedrag wordt verdubbeld door Impulsis.

De Gin en Tonic Borrel

Samen met onze vriend Moritz van Wijnhandel Peeters, de expert op het gebied van Gins en Tonics, organiseren wij voor de Nacht van de Fooi een borrel met de schitterende Hollandse Gins en Jenevers van Zuidam.

Dus naast het steunen van een goed doel, krijg je ook nog eens de kans om exclusieve gins en jenevers te proeven.

We zien jullie heel graag aanstaande zaterdag 28 mei van 23:00 tot 00:00 voor deze exclusieve borrel en alle G+Ts deze avond zijn 5 euro!

Datum:
Zaterdag 28 mei, 2016
Tijd:
22:00
Kosten:
nvt
Reserveren:
nvt
Naar alle Events