Pers

New Place To Be

13 december, 2016

Newplacetobe.com was al een fantastische site met hotspots, maar als nieuwe media hebben zij ook een heel mooi “oude media” boek gemaakt voor de leukste steden in de Benelux.

Lees hier verder

Lekker Vet

27 november, 2016

Altijd fijn als een goede vriend een mooi boek maakt. Gregor is al 10 jaar onze olijfolie leverancier en maakte dit schitterende boek over zijn passie. En wij schreven natuurlijk een mooie recept voor hem!

Lees hier verder

Rauwkost 2015

3 oktober, 2015

Rauwkost 2015 was weer fantastisch en wij vonden het een feest om mee te doen. De Metro en het AD deden verslag en vroegen ons wat wij ervan vonden.

Lees hier verder

Benefiet Diner

29 september, 2015

Met het Benefiet Diner bij Dertien hebben we samen met de leukste chefs, muzikanten en kunstenaars ruim 10.000 euro opgehaald voor Stichting Vluchteling. Het AD en de NRC deden verslag.

Lees hier verder

Trivium Lindehof

3 juni, 2015

De kids van Trivium waren bij ons om hun diner voor hun supporters te vertzorgen. AD schreeg erover en ze maakte zelf een tof filmpje!

Lees hier verder

Zware Jongens

11 september, 2014

Linda Roodenburg vroeg ons mee te doen aan haar zware jongens project en Pepijn nam de boeven mee de keuken in om te koken met vis en vuur!

Lees hier verder

Delicious

6 augustus, 2014

Van stad naar land, chefs uit de stad laten in hun recepten zien hoe de produkten van het land tot leven komen in hun gerechten. Dertien samen met Merkelbach uit Amsterdam, Zino uit Rotterdam en Volta uit Gent.

Lees hier verder

NRC Handelsblad

6 februari, 2014

Ronald Hoeben van het NRC kwam bij ons eten toen we 2 weken open waren, we zijn nog aan het bijkomen van de storm erna.

Lees hier verder