- De Hippe Vegetariër

De Hippe Vegetariër

Hallo levensgenieter!
Ben je dol op eten? Hou je van een mooi glas wijn? Voel je je graag fit en energiek? Ik óók! Met de hippe vegetariër geef ik je oneindig veel inspiratie om gezond bourgondisch te genieten – zowel thuis als uit; wie je ook bent en wat voor leefstijl je ook hebt! Daarnaast laat ik je zien dat vegetarisch eten-op-niveau ook buiten de deur mogelijk is met mijn hippe vegetarische tips door heel Nederland voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Klik hier voor meer informatie en een inkijkexemplaar

In het boek

  • Recepten – Wist je dat 55% van de Nederlanders 3 dagen per week of meer vegetarisch eet? Daarom in het boek vegetarische inspiratie voor alle zeven dagen van de week: de doordeweekse dag, je topsportdag, de dag dat je geen tijd hebt om te koken, je balansdag, de verwenzaterdag, het grote feest en je hersteldag.
  • Vleesvervangers – Wist je dat 44% van de Nederlanders weleens een vleesvervanger kiest? Daarom vind je hierin alles wat je zou willen weten over vleesvervangers: wat te doen met de tofu, tempeh en seitan? Welke kant- en klare vleesvervangers in de supermarkt zijn aanraders? En wat is de truc om deze gemakkelijk zélf te maken?
  • Hotspots – Wist je dat 40% van de Nederlanders het vegetarische aanbod in de horeca te beperkt vindt? Isabel neemt je in dit boek mee naar de juiste plekken met een wegwijzer naar de leukste hippe vegetarische hotspots voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner voor maar liefst veertien steden in heel Nederland!
Naar alle Publicaties