Reserveringen

Reserveringen1 - Reserveringen

Reserveren

Reserveren kan elke dag voor het diner, we zijn op maandag dinsdag dicht. In het weekend zijn we wat eerder open vanaf 4 uur, voor een vroeg diner of borrel.

Je mag reserveren bij Dertien, het hoeft niet, je kan ook altijd binnenlopen als je daar zin in hebt!

Reserveren voor 1 tot 10 personen kan 24 uur per dag online.

Klik hier om online te reserveren . Mocht je vragen of wensen hebben omtrent dieetwensen vraag ons gerust om advies. We weten overal raad mee.

Kijk hiernaast voor groepen vanaf 10 personen

Wij zijn open op woensdag, donderdag, en vrijdag
Vanaf 17:00 uur.

Op zaterdag en zondag zijn wij open van:
Vanaf 16:00 tot laat.

Kerstavond, eerste en 2de Kerstdag serveren wij een bijzonder kerstdiner, je kan hier reserveren– Op Oudjaarsavond is er weer het Bubbels diner, kijk hier voor meer informatie.

Wij zijn dicht op Nieuwjaarsdag.-

 

 

Reserveringen2 - Reserveringen

Reserveren voor groepen vanaf 10 personen

Leuk dat je met jouw gezelschap bij Dertien wil komen lunchen of dineren!

Wij hebben meerdere tafels waar je met 10 of meer gasten kunt dineren. Voor 12 of meer gasten kunnen we zelfs een gedeelte van het restaurant voor jullie reserveren. Onze maximum capaciteit is 90 gasten. Wij nodigen je met plezier uit om een kijkje te komen nemen en mochten er na het lezen nog vragen zijn dan horen wij deze graag. Je kan natuurlijk altijd een afspraak met ons maken via info@dertienrotterdam.nl om samen te kijken naar alles wat we voor jullie kunnen doen.

Arrangementen

Voor een groep hebben wij een aantal vaste arrangementen. Wij werken met dagverse producten van ons lokale netwerk van fokkers, boeren en telers en maken daar dagelijks een spannend menu van. Wij kiezen voor jou een selectie van de voorgerechten als eerste gang en de nagerechten en je kan op de avond kiezen voor een vis, vlees of groenten hoofdgerecht. Graag horen we van jullie of er eventuele dieetwensen zijn in jouw gezelschap.

Het arrangement bestaat uit een 3, 4, 5 of 6 gangen verrassingsmenu.

Daarnaast kunnen wij u van harte ons wijnarrangement aanraden.

De prijzen voor het 3,4, 5 en 6 gangen arrangement zijn respectievelijk 37.50,- / 45,- / 52.50,- en 57.50,- euro per persoon.

Er geldt een 5% service fee over het gehele bedrag (tip voor het bedienend personeel).

Als aperitief kan je kiezen uit het huisaperitief een prachtig glas mousserende wijn van het seizoen, de cocktails of één van onze G&T’s maar een lekker biertje, glaasje frisdrank kan natuurlijk ook!

WAT HOREN WIJ GRAAG VAN U?

Bij de reservering:

 • Een indicatie van het aantal gasten.
 • De datum en het tijdstip.
 • Welke gelegenheid?

Graag 1 week van te voren:

 • Het definitieve aantal gasten.
 • Eventuele diëetwensen en allergieën.
 • Jullie wensen voor het aperitief.
 • 3, 4, 5 of 6 gangen?
 • Hoe laat jullie arriveren.

 

Maak hier een reservering!

 

Voorwaarden

 • Als u dinsdag (onze reguliere sluitingsdag) zou willen komen dan rekenen wij voor groepen van minder dan 20 personen een zaalhuur van 200,- euro.
 • Op woensdag t/m maandag geldt dit niet aangezien wij dan ook regulier geopend zijn.
 • Voor annuleringen binnen 48 uur zijn wij helaas genoodzaakt een no-show fee van 30,- euro per geannuleerde gast te rekenen, dit in verband met de gemaakte kosten.
 • Dertien houdt zich m.b.t. groepen ten allen tijde aan de uniforme voorwaarden van de KHN ten opzichte van reserveringen.