Samenwerking

Biologisch Goed - Samenwerking

Biologisch Goed

Biologisch goed is een coöperatie van bio groente boeren rondom Rotterdam. Ze werken onderling samen om hun producten de stad in te krijgen en wij werken al ruim acht jaar met veel plezier weer met hen samen. De groenten van biologisch goed zijn elke week weer de hoofdmoot van wat er aan ingrediënten onze keuken binnenkomt.

natuurles_in_de_kruidentuin_op_zuid-resize - Samenwerking

Rotterdamse Munt

Een kwekerij met meer dan 100 kruiden en eetbare bloemen midden in Rotterdam Zuid. Iedere keer dat we naar Rotterdamse Munt gaan stromen we over van de ideeën. Al die smaken die op je af komen, echt fantastisch! Helemaal mooi, het is een geslaagd sociaal project voor en door de vrouwen van Zuid. Petje af wat ons betreft. Ga zelf ook langs om kruidenthee te drinken, kruiden of kruidencadeautjes te kopen.

Booij - Samenwerking

Booij

Al onze kaas en zuivel komt uit de winkel van Marijke Booij in de Fenix Food Factory (een absolute must om te bezoeken). De familie Booij heeft een kaasmakerij in Streefkerk en hun belegen oude en de daslookkaas zijn al jaren favoriet bij ons. Daarnaast heeft Marijke een groot netwerk waar zij allerlei andere lekker dingen vandaan haalt. Voor in haar eigen winkel én voor ons natuurlijk!

sfeerbeeld website - Winelife Magazine Mei 2015

Wijnhandel Peeters

Moritz is onze steun en toeverlaat als het over alles gaat met een alcoholpercentage hoger dan 14%. Een autoriteit op het gebied van Madeira, port, gins en ga zo maar door. Deze man moet je te vriend houden, dat doen we dus ook.

kaapse-brouwers.tweeluik 2 - Samenwerking

Kaapse Brouwers

Je hebt van die bedrijven waar het gelijk mee klikt, Kaapse is er zeker zo één.

Na veel getapt bier, door hun geïmporteerd bier, brouwers die we ontmoet hebben via de brouwersfeesten kunnen we wel zeggen dat het een vruchtbare relatie is. En de mooiste vruchten zijn toch wel die brouwers diners die we elk half jaar met Kaapse en een buitenlandse bevriende brouwer organiseren. Bier bacchenalen waar je u tegen zegt, gewoon zorgen dat jij er de volgende keer ook bij bent!